ZWCAD 2020

ZWCAD 2020 on edullinen ja luotettava DWG™ yhteensopiva CAD -ohjelmisto.

ZWCAD 2020 SP2 on julkaistu
Uudet muodot: DGN Export ja STL (3D tulostukseen)

Uusi ZWCAD 2020 osaa hyödyntää moniydin prosessoreita mikä tuo lisää tehokkuutta ja vakautta ohjelmaan, tämä on huomattava saavutus ZWCAD ohjelmiston kehityksessä. Lataa uusin SP2 versio

Alla on joitakin tärkeitä uusia ominaisuuksia ja parannuksia:

• Tietojen poisto: Eri objektien attribuutit ja tiedot voidaan purkaa ja viedä taulukkoon tai .csv- tai .xls-tiedostoina.
• Annotation Scale List Reset: Jos piirustuksessa on liian monta skaalausta, näytölle tulee kehote jossa pyydetään käyttäjää resetoimaan skaalausluettelo, muuten suorituskyky saattaa laskea.
• Lisp Debugger: Koodit voidaan korjata ja muokata Lisp-ohjelmien tarkkuuden parantamiseksi.
• PDF Underlay Manager: PDF- alusta voidaan liittää, erottaa, ladata uudelleen, purkaa, avata jne. PDF-hallinnassa.
• Cycle Selection: Työkierron valinta, valintaikkuna jonka nimi on Selection Set, tulee näkyviin kun käyttäjä napsauttaa päällekkäisiä kohteita. Näin käyttäjä voi helposti ja nopeasti valita haluamansa.
Ohjelma tarjoaa markkinoiden parhaan yhteensopivuuden
DWG™ formaattia tukeviin ohjelmistoihin ja lukuisat uudet innovaatiot tekevät suunnittelutyöstä joustavaa.

ZWCAD 2020 tarjoaa vakaan ohjelman joka tukee uusimpia CAD standardeja. Ohjelmasta on saatavana versiot ZWCAD Standard ja ZWCAD Professional.

Monipuolinen dokumenttien hallinta (MDI) antaa mahdollisuudeneri tiedostojen samanaikaiseen käsittelyyn sekä datan kopioinnin tiedostojen välillä.

Voit ladata ohjelman koekäyttöön ja testata sitä 30 päivää. Voit suunnitella ja piirtää 2D kuvia tai luoda 3D malleja. Voit käyttää itse tehtyjä menuja, aliohjelmia tai makroja jotka on tehty AutoLISP® ohjelmalla.

Ajankohtaista tietoa tuotteista saat tilaamalla uutiskirjeen, täytä ja lähetä yhteystietosi 

Referenssit

KATSO MYÖS

ARCHITECTURE

MECHANICAL

 

Älykkäillä toiminnoillla teet asioita helpommin

ZWCAD 2020 tarjoaa käyttäjille uusi innovaatioita. Esimerkiksi Smartmouse-toiminto, joka suorittaa komennon ilman että sitä kirjoitetaan, komentoja voidaan antaa yksinkertaisesti vain hiirellä. Luo uusi, piirrä kaari, piirrä ympyrä, poista piirustus. Kaikki voidaan tehdä yhdellä klikkauksella. Toinen uutuus on SmartVoice- äänen tallennus/merkkaus työkalu, sen avulla käyttäjät voivat tallentaa ja lisätä piirustuksiin kommentteja ja jakaa muille työryhmässä.

Piirustusten vertailu

Silloin kun piirustusten erojen selvittäminen on liian vaikeaa muilla tavoin, niin File Compare- toimintonäyttää automaattisesti eroavaisuudet vaikka ne olisivat muuten vaikeasti havaittavissa.

DGN –tiedostojen tuonti

ZWCAD 2020 on tehty käyttäjille joilla on erilaisia käyttötarpeita, esim. MicroStation® ohjelmasta voidaan tuoda DGN-tiedostot ZWCAD:iin ja jatkaa niiden työstämistä.