ZWCAD 2019

ZWCAD 2019 on edullinen ja luotettava DWG™ yhteensopiva CAD -ohjelmisto.

Ohjelma tarjoaa markkinoiden parhaan yhteensopivuuden
DWG™ formaattia tukeviin ohjelmistoihin ja lukuisat uudet innovaatiot tekevät suunnittelutyöstä joustavaa.

ZWCAD 2019 tarjoaa vakaan ohjelman joka tukee uusimpia CAD standardeja. Ohjelmasta on saatavana versiot ZWCAD Standard ja ZWCAD Professional.

Monipuolinen dokumenttien hallinta (MDI) antaa mahdollisuudeneri tiedostojen samanaikaiseen käsittelyyn sekä datan kopioinnin tiedostojen välillä. Myös suuria yli 100mb tiedostoja voidaan käsitellä ongelmitta.

Voit ladata ohjelman koekäyttöön ja testata sitä 30 päivää. Voit suunnitella ja piirtää 2D kuvia tai luoda 3D malleja. Voit käyttää itse tehtyjä menuja, aliohjelmia tai makroja jotka on tehty AutoLISP® ohjelmalla.

Referenssit

Älykkäillä toiminnoillla teet asioita helpommin

ZWCAD 2019 tarjoaa käyttäjille uusi innovaatioita. Esimerkiksi Smartmouse-toiminto, joka suorittaa komennon ilman että sitä kirjoitetaan, komentoja voidaan antaa yksinkertaisesti vain hiirellä. Luo uusi, piirrä kaari, piirrä ympyrä, poista piirustus. Kaikki voidaan tehdä yhdellä klikkauksella. Toinen uutuus on SmartVoice- äänen tallennus/merkkaus työkalu, sen avulla käyttäjät voivat tallentaa ja lisätä piirustuksiin kommentteja ja jakaa muille työryhmässä.

Piirustusten vertailu

Silloin kun piirustusten erojen selvittäminen on liian vaikeaa muilla tavoin, niin File Compare- toimintonäyttää automaattisesti eroavaisuudet vaikka ne olisivat muuten vaikeasti havaittavissa.

DGN –tiedostojen tuonti

ZWCAD 2019 on tehty käyttäjille joilla on erilaisia käyttötarpeita, esim. MicroStation® ohjelmasta voidaan tuoda DGN-tiedostot ZWCAD:iin ja jatkaa niiden työstämistä.