ZWCAD 2020

ZWCAD 2021 promootio:

Versio 2021 julkaisua edeltävä kampanja alkoi 1. kesäkuuta ja päättyy kun ZWCAD 2021 julkaisuun. Kampanjan aikana nykyisen ZWCAD 2020 version ostavat tai päivittävät asiakkaat saavat veloituksetta ZWCAD 2021 päivityksen kun ohjelma julkaistaan.
_____________________________________

ZWCAD 2020 on edullinen ja luotettava DWG™ yhteensopiva perus CAD -ohjelmisto 2D/3D piirtämiseen ja suunnitteluun. Ei ole merkitystä oletko kokenut CAD piirtäjä vaiko aloittelija, ZWCAD:llä pystyt helposti saavuttamaan tavoitteesi ja luomaan suunnitelmasi. ZWCAD on edullinen hankkia ja ylläpitää, pysyvät (perpetual) lisenssit ilman pävityspakkoa mutta myös edullinen ylläpito. Lisäksi tuotetuki on aina ja nopeasti käytettävissä.

ZWCAD 2020 SP2 on julkaistu
Uudet muodot: DGN Export ja STL (3D tulostukseen)

Mitä muuta uutta tarjolla?

ZWCAD /PDF tulostukseen on lisätty 4 erilaista DPI tarkkuutta, joten voit valita kuinka tarkkana tulostat PDF tiedoston.
Lisäksi kun luot uuden OLE (Object Linking & Embedding) objektin, voit valita fontin, pistekoon ja korkeuden. OLE taulukko voidaan myös skaalata yleisten standardien mukaan. ZWCAD 2020 hyödyntää moniydinprosessoreita, se tuo tehokkuutta ja vakautta ohjelman käyttöön ja on merkittävä  saavutus  ohjelmiston kehityksessä. Parhaiten asiat selviää kun testaat ohjelmaa ja sen ominaisuuksia. Saat ladattua ZWCAD 2020 SP2 ohjelman 30-päivän kokeiluversion tästä linkistä. ZWCAD SP2 versio

Alla muutamia versio 2020 uusia ominaisuuksia ja parannuksia:

• Tietojen poisto: Eri objektien attribuutit ja tiedot voidaan purkaa ja viedä taulukkoon .csv- tai .xls-tiedostoina.
• Annotation Scale List Reset: Jos piirustuksessa on liian monta skaalausta, näytölle tulee kehote jossa pyydetään käyttäjää resetoimaan skaalausluettelo, muuten suorituskyky saattaa laskea.
• Lisp Debugger: Koodit voidaan korjata ja muokata Lisp-ohjelmien tarkkuuden parantamiseksi.
• PDF Underlay Manager: PDF- alusta voidaan liittää, erottaa, ladata uudelleen, purkaa, avata jne. PDF-hallinnassa.
• Cycle Selection: Työkierron valinta, valintaikkuna jonka nimi on Selection Set, tulee näkyviin kun käyttäjä napsauttaa päällekkäisiä kohteita. Näin käyttäjä voi helposti ja nopeasti valita haluamansa.

Ohjelma tarjoaa markkinoiden parhaan yhteensopivuuden
DWG™ formaattia tukeviin ohjelmistoihin ja lukuisat uudet innovaatiot tekevät suunnittelutyöstä joustavaa. ZWCAD 2020 on vakaa ohjelma joka tukee uusimpia CAD standardeja. Monipuolinen dokumenttien hallinta (MDI) antaa mahdollisuuden eri tiedostojen samanaikaiseen käsittelyyn sekä datan kopioinnin tiedostojen välillä.

Ohjelmasta on saatavana versiot ZWCAD Standard ja ZWCAD Professional sekä mekaniikka Mechanical ja arkkitehti Arcitectural versiot. Eri versioita voit testata ilman sitoumuksia 30 päivää. ZWCAD Viewer ilmais-ohjelmistolla voit katsella DWG ja DXF piirustuksia.

Voit ladata ohjelman koekäyttöön ja testata sitä 30 päivää. Voit suunnitella ja piirtää 2D kuvia tai luoda 3D malleja. Voit käyttää itse tehtyjä menuja, aliohjelmia tai makroja jotka on tehty AutoLISP® ohjelmalla.

Add-On ZWCAD 2020 versioon

BLACK-CAD V20 yhdistettynä ZWCAD 2020 versioon
  • Tekee 3D malleista tasoprojektiot helposti.
  • 3D-geometrian aukilevvitys (unfold) edesauttaa suunnittelua.

Ajankohtaista tietoa tuotteista saat tilaamalla uutiskirjeen, täytä ja lähetä yhteystietosi 

 

Referenssit

KATSO MYÖS

ARCHITECTURE

MECHANICAL

 

Älykkäillä toiminnoillla teet asioita helpommin

ZWCAD 2020 tarjoaa käyttäjille uusi innovaatioita. Esimerkiksi Smartmouse-toiminto, joka suorittaa komennon ilman että sitä kirjoitetaan, komentoja voidaan antaa yksinkertaisesti vain hiirellä. Luo uusi, piirrä kaari, piirrä ympyrä, poista piirustus. Kaikki voidaan tehdä yhdellä klikkauksella. Toinen uutuus on SmartVoice- äänen tallennus/merkkaus työkalu, sen avulla käyttäjät voivat tallentaa ja lisätä piirustuksiin kommentteja ja jakaa muille työryhmässä.

Piirustusten vertailu

Silloin kun piirustusten erojen selvittäminen on liian vaikeaa muilla tavoin, niin File Compare- toimintonäyttää automaattisesti eroavaisuudet vaikka ne olisivat muuten vaikeasti havaittavissa.

DGN –tiedostojen tuonti

ZWCAD 2020 on tehty käyttäjille joilla on erilaisia käyttötarpeita, esim. MicroStation® ohjelmasta voidaan tuoda DGN-tiedostot ZWCAD:iin ja jatkaa niiden työstämistä.

Haluatko tietoja ZWCAD:stä?
Alareunassa näet <Online Chat> napin jonka kautta voit kysyä tietoja
Kun chat on <Offline> tilassa, voit lähettää sitä kautta viestin