ZWCAD Mechanical 2020

Sisältää runsaasti työkaluja kuten akselit, generaattorit, mitoituksen, toleranssit sekä pintanormit. Mukana on myös standardi-osa kirjastot vaativaan mekaniikan 2D piirtämiseen sekä integroidut BOM osaluettelot.

Ohjelma tunnistaa mitoituksen päällekkäisyyden ja etäisyyden

Päällekkäiset mitat tehdään automaattisesti erilleen toisistaan. Voit määrittää sopivan etäisyyden mitattavaan kohteeseen, jolloin lineaariset mitat erottuvat  ja ovat luettavissa.

Mitoitus (Multiple)

Voit luoda useita mitoituksia samanaikaisesti kun kyseessä on samansuuntaiset tai symmetriset geometrian osat.

Piirustustasojen hallinta

 

Jokainen elementti tai kokonaisuus, kuten muotoviivat, mitoitukset, symbolit jne. sijoitetaan oletustasolle jolle on esiasetettu väri ja viivatyyppi. Tasojen esityksessä kokonaisuus voidaan sijoittaa mukautetulle piirustustasolle joka vastaa yrityksen käytäntöä.

Rajapinnat ja mukautuva skaalaus

ZWCAD Mechanical tukee useita rajapintoja eri asteikoilla, merkintöjen ja objektien kokoa voidaan muuttaa rajapinnan mukaan.

Uudelleen editointi

Uudelleen muokkaus on helppoa, voit kaksoisnapsauttaa objektia ja valintaikkunan asetukset muuttuvat automaattisesti.

Mekaniikkaosat

Part Library

ZWCAD Part Library sisältää ruuvit, mutterit, aluslevyt, pinnatapit, niitit, jouset, laakerit jne. Voit säästää työaikaa poimimalla tarvittavat osat suoraan kirjastosta.

Akselit ja vaihteistot

Voit luoda akseleita ja vaihteistoja syöttämällä tarvittavat parametrit mikä nopeuttaa huomattavasti koko suunnitteluprosessia.

Kehittynyt keskiviivan käyttö

Voit lisätä keskiviivan ympyrään tai suorakulmioon yksinkertaisesti valitsemalla kohteen. Keskiviivat voidaan piirtää yhdeksi kokonaisuudeksi tai useiksi kokonaisuuksiksi.

Piirrä urat nopeasti ja tarkasti

Tekninen ura on mekaniikkasuunnittelussa olennainen osa  ZWCAD Mechanical tarjoaa useita erilaisia urien esitysvaihtoehtoja ja määrittelyitä.