ZWCAD Architecture 2020


ZWCAD Architecture on CAD –ohjelma ammatikäyttöön arkkitehdeille ja suunnittelijoille jotka haluavat nopeita ja laadukkaita tuloksia. Ohjelman sisältämät kirjastot on suunniteltu erikoisesti arkkitehtien toiveita ja vaatimuksia noudattaen. Ohjelma on nopea ja joustava käyttää, käytettävyyttä on parannettu useilla automaattisilla toiminnoilla.

Muokattava piirustustasojen hallinta

ZWCAD Architecture sisältää täysin kustomoitavat piirustustasot, automaattinen tasojen luonti ja älykäs hallintajärjestelmä sijoittaa kohteet automaattisesti oikealle piirustustasolle värin, viivatyypin tai elementtityypin perusteella jo piirustuksen luontivaiheessa.

Piirrä 2D:ssä ja suunnittele siitä malli

Suunnittele 2D tilassa, vaihda näyttötilaa ja kaikki komponentit näytetään 3D tillassa. Voit varmistaa että 3D-malli on yhdenmukainen 2D-suunnitelman kanssa ja päinvastoin.

Sisäänrakennettu malli -ja osakirjasto

Satoja osia, kuten huonekaluja, keittiövälineitä, kodinkoneita, ajoneuvoja ja kasveja. Voit suunnitella todella helposti.

Muokkaa uudelleen palkkeja, laattoja, osastoja

Palkit, laatat ja eri osastot voidaan luoda erityisillä työkaluilla. Näitä parametrisia objekteja voidaan muokata kaksoisnapsauttamalla tai ominaisuuspaletin avulla.

Erikoisesti arkkitehtuurissa käytettävät mitoitusmerklinnät ja symbolit

Sisältäen grid-numeroiden lisääminen, ovi- / ikkunamitat. Voidaan myös lisätä symboleja, kuten korkeus, indeksimerkki, yksityiskohtainen piirustussymboli ja kompassi.

Tilamerkinnät helposti

Älykkäät työkalut huoneiden tunnistamiseen ja lisäämiseen automaattisesti, tilanimen asetus päälle/pois.